Aktuality

Koľko precestujú potraviny, kým sa dostanú na náš tanier? Prečo je dobré zamerať sa na lokálne produkty? Ako súvisí naše stravovanie so životmi ľudí na inom kontinente?
Výber školských projektov, ktoré podporíme v piatom ročníku grantového kola Pomáhame vyrásť, je ukončený. Odborná porota zložená zo 14 členov vybrala 10 víťazných projektov, ktoré podporíme celkovou sumou 5 000 Eur.
Miroslava Okuliarová je učiteľkou na  Súkromnej základnej škole waldorfskej v Bratislave. Je to zároveň nadšená mladá žena, ktorej sa podarilo dať dokopy tím ľudí a postaviť krásnu ukážku prírodného staviteľstva na školskom dvore.
Na základe pripomienok škôl zapojených v programe Zelená škola sa kancelária programu rozhodla zmeniť pravidlá týkajúce sa 2. kroku – Environmentálneho auditu.
Regionálny seminár v Žiline bude prebiehať 16. decembra 2015, od 9.00 hod. do cca 14:00 hod. v Čajovni u dobrej víly  (P.O.Hviezdoslava 9).
S kurzom Globálne varenie sme navštívili všetky pilotné školy v projekte Jedlá zmena. Kurz odborne  viedol kuchár Tomáš Nagy, člen expertnej skupiny Jedlej zmeny, ktorý sa podelil so svojimi vedomosťami.
...uviedla učiteľka Eva Nemogová zo Základnej škole v Kameňanoch. Táto a ďalších 10 škôl mohli s podporou programu Zelená škola a spoločnosti IKEA realizovať v školskom roku 2014/2015 zaujímavé projekty, ktoré boli podporené sumou takmer 5 300 Eur.
Rozoberieme staré mobily na dobré vo vašom regióne. Prineste svoj starý mobil do Orangeu a každý mesiac hráte o 1 z 10 mobilov Samsung Galaxy S6 edge black 32GB.
V piatok 23.10.2015 sa stretli učitelia a žiaci z pilotných škôl v Jedlej zmene na kurze „Spolu na Jedlú zmenu“. Spoločne sme sa pozreli na to

Stránky